Tuinaanleg en onderhoud

Ontwerpen van tuinen

Wij kunnen uw tuin ontwerpen, in deze ontwerpen kan de oude tuin worden mee genomen, kan er rekening worden gehouden met (kleine) kinderen en wordt er natuurlijk altijd met uw smaak rekening gehouden. Ontwerpen sluiten naadloos aan op uw wensen. Recobri Groentechniek ontwerpt tuinen waarin uw wensen werkelijkheid worden.

Aanleg van tuinen

Met behulp van uw eigen, of een gezamenlijk ontwerp kunnen wij uw tuin aanleggen. De complete aanleg is bij ons in vertrouwde handen. Bestrating riolering stroomvoorziening vijvers sierelementen en beplanting worden door onze medewerkers vakkundig aangelegd. Waar nodig zorgen wij voor extra specialisten die ons bijstaan.Wilt u zelf meehelpen, prima laat het ons weten.

Onderhoud van tuinen

Het onderhouden van tuinen kan door middel van een onderhoudscontract zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook kunt u bellen als u slechts eenmalig u tuin wilt laten onderhouden.

Oplossen van tuinproblemen

Het komt regelmatig voor dat wij worden gebeld over tuinproblemen, vaak kunnen wij U oplossingen voor bieden en kunnen wij er voor zorgen dat uw tuin er weer perfect verzorgd uit komt te zien.

Contracten van voor- en najaarsonderhoud

Veel klanten maken gebruik van onze voor- en najaarsservice waarin de tuin professioneel gesnoeid wordt en ook voor de nodige bemesting en eventuele winterbescherming wordt gezorgd. Dit neemt u veel werk uit handen deze tuinwerkzaamheden zijn vaak bewerkelijk en leveren veel afval op, wij nemen dat uiteraard voor u mee en zorgen voor de verwerking.

Leverantie van alle soorten bomen, struiken en planten

Recobri Groentechniek levert vrijwel alle bomen, struiken en planten die u graag in uw tuin wilt hebben,rechtstreeks van de kwekers dus altijd een goede kwaliteit. Met een gratis advies over combinaties en standplaats. Uiteraard krijgt u een garantie van 6 maanden.